Freesia

Aby mohla ekonomika normálně fungovat, je třeba mít dostatečně dobře fungující trh. A to znamená i nezbytnou potřebu dostatku důvěryhodné měny.

Perfektní dovolená na horách

Vybrat ideální místo pro dovolenou je někdy docela náročné. Pokud by měl jet člověk sám, případně v páru, je často snadnější se shodnout, než když jedete v partě či s dětmi. Rádi byste našli místo, kde si můžete odpočinout, ale zároveň by měla být na místě možnost nějakého vyžití, zajímavých aktivit? Doporučujeme vám horský resort Buková Hora, kde se zaručeně nudit nebudete. V našem resortu se budete cítit opravdu skvěle, protože jsme zde zřídili moderní prostředí, krásné prostory pro ubytování a budete v srdci Orlických hor, které jsou kouzelné. Pokud přemýšlíte o zimní dovolené, určitě nebudete zklamaní, protože je zde velký lyžařský areál, který je propojený – dostanete se do Čenkovic i do Červené vody a užijete si tak nejrůznější sjezdové tratě v různé náročnosti. Na lanovce určitě nezmrznete, protože jsou vybaveny bublinou, která vás ochrání proti studenému větru či mrazu.

Ski resort

K dispozici je i dostatečně velké parkoviště, kam se vejde až 400 vozidel, a jsou k dispozici i místa pro karavany. Užijte si tedy naprosto jedinečné prostředí ski čenkovice https://www.skibukovka.cz/cz/, které vám nabídne prostor k odpočinku, a to jak k tomu aktivnímu, tak i k tomu pohodlnému, relaxačnímu. Své si tu najdou jak lyžaři, tak i snowboardisté, a to od začátečníků až po zkušené jezdce, kteří touží po pořádném prožitku.

lyžování pro každého

Díky propojení areálů dosahuje celý areál až alpských rozměrů a je velmi oblíbený. Pokud si vyrazíte v hezkém počasí, čeká vás i patřičný výhled, který se vryje do paměti. Kromě klasického sjezdového lyžování by vás v této oblasti mohly zaujmout běžecké trati, a v neposlední řadě také turistické výlety. Ty jsou zřejmě příjemnější v létě, ale takový výstup při východu slunce má také své kouzlo. V letních měsících je zde také velké vyžití, od právě turistických výletů, přes sjezdy na horských kolech, případně horských kárách, které jsou tak trochu unikátem.